Om os

About us content

Om Hansen Racing

Hansen Racing er Europas største og førende distributør af amerikanske bildele og tilbehør, vores team består af 70 entusiastiske medarbejdere, som altid står klar til at imødekomme alle dine behov. Lageret beliggende i Spånga, Sverige er cirka 14.000 kvm2 og lagerfører over 60.000 varenumre.

Med over 700 forhandlere kan Hansen Racing tilbyde kunderne nem adgang til vores brede udvalg af produkter, uanset om du ønsker at handle direkte på vores hjemmeside eller gennem vores netværk af forhandlere.

Vi arbejder med alle de bedste mærkeleverandører i USA og losser 40 fods containere på ugentlig basis, hvilket giver os mulighed for at genopbygge vores lager og levere hurtige leveringer. Hansen Racing afgiver også luftfragtordrer på daglig basis og flyver dele direkte fra USA for at kunne levere varerne pålideligt og hurtigt.

Det er over et halvt århundrede siden, at Carl, Sessan, Zefir & Mistral Hansen grundlagde familiefirmaet Hansen Racing i en kælderbutik på Stureplan 11 i Östermalm, Sverige. Året var 1966, rock 'n roll musik og den amerikanske bilkultur var i fuldt flor. Siden da har kulturen omkring amerikanske biler levet videre i svenskernes hjerter og er blevet vedligeholdt af entusiaster. Der er helt sikkert noget magisk og fascinerende ved amerikanske biler, som aldrig vil falme?

Med stor sikkerhed kan vi stolt sige, at Hansen Racing har spillet en væsentlig rolle inden for den svenske motorkultur siden tresserne. Vi har holdt fast i Carls grundlæggende idealer og fortsatte med at sælge trim og reservedele til amerikanske biler. Dermed bevares vores høje service og ekspertise og levere en bred vifte af nye produkter i overensstemmelse med den aktuelle udvikling inden for bilindustrien.

Vores kunder er passionerede amerikanske bilelskere, hvilket gør vores dialog med dem uvurderlig. Vi er utrolig stolte af vores tilbagevendende kunder, deres hjælp har fastholdt vores produktsortimentsudvikling og styret, hvad vi tilbyder; Det kalder vi "Hansenånden".

I dag drives virksomheden af tredje generation Hansen's, William, Ken & Ted. Familievirksomheden og traditionerne holdes i konstant vækst og bevægelse af ejerne og deres personale.

Vi har levet med mottoet "Pride of Sweden since 1966" - Vi tilbyder dig en sikker handel, når du bestiller gennem os, da der hverken er told eller andre gebyrer. Luftfragt er altid angivet inden du bestiller, og alle priser er i svenske kroner.

Skulle der opstå en reklamation, eller hvis du har modtaget en forkert vare, er vi her for dig og hjælper dig med at løse problemet.

Fakta:

8.000 m2 lager

70 ansatte

60.000 delnumre

100 000 m opbevaringshylder

1 200 pallehylder

Familievirksomhed grundlagt i 1966