Om os

Returnering og krav

Information om retur og fortrydelsesret

Hvis en vare er defekt, skal Kunden, så snart Kunden opdager dette, kontakte Hansenracing.se på info@Hansenracing.se. Hvis det viser sig, at produktet er defekt, refunderer vi forsendelsesomkostningerne og yder også kompensation for returforsendelsen efter foranstaltningen.

Hvis der er tale om et brugt produkt, der er gået i stykker eller har en fabrikationsfejl, se afsnittet "Klager".

Fortrydelsesret

Som forbruger har du ret til at fortryde dit køb inden for 14 dage uden at angive nogen grund. Bemærk venligst, at disse vilkår IKKE gælder for dig som kunde, der er iværksætter og fjernkøber varer. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du modtog din vare. Det betyder, når du som Kunde eller tredjemand, men ikke transportvirksomheden, tager varerne i fysisk besiddelse.

Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du som sælger af produktet meddele din beslutning om at fortryde aftalen. Du kan nemmest søge om fortrydelsesret på hjemmesiden: www.Hansenracing.se. Log ind med de angivne loginoplysninger, klik på "Mine sider", klik på "Fortrydelsesret og klage", og udfyld formularen. Kunden skal indtaste sit navn, geografiske adresse, telefonnummer, eventuelt faxnummer og e-mailadresse, hvis nogen af disse oplysninger mangler i kundeoplysningerne. Du har også mulighed for at bruge den svenske forbrugerstyrelsens standardiserede formular til fortrydelsesret: https://www.konsumentverket.se/contentassets/c78f43844da74c7786821d8d12a98b5a/angerblankett_konsumentverket_150817.pdf. Skemaet kan udfyldes og sendes fx via e-mail.

Kunden modtager en bekræftelsesmail med et RMA-nummer knyttet til returneringen. Kunden overlader pakken til enhver agent, og Kunden er ansvarlig for returforsendelse. Gem altid kvittering og pakkenummer på returforsendelsen, så du har mulighed for at spore returneringen, eller hvis der skal klages over forsendelsen til agenten.

Brug altid den originale ydre emballage eller tilsvarende ved returnering af forsendelsen. Sæt eller tape aldrig den originale æske ved returnering. Sørg for, at alle dele og tilbehør, inklusive den originale æske, der blev leveret med den/de varer, der skal returneres, er inkluderet i returforsendelsen.

Når Hansenracing.se har modtaget returneringen, tjekkes det om varerne er i normal stand. Hvis det konstateres, at varerne er i normal stand, vil der blive foretaget fuld tilbagebetaling af varens værdi, inklusive de standard fragtomkostninger, du har betalt for, at vi har sendt varerne til dig, til den konto, hvorfra pengene er betalt. Hvis betaling er foretaget via Klarna, vil der blive foretaget en afregning via Klarna.

Hansenracing.se har en normal ekspeditionstid for returnering på op til 10 hverdage og dette gælder fra det tidspunkt, hvor produktet er modtaget af returafdelingen / Hansenracing.se. Hvis returneringen ikke er komplet i henhold til instruktionerne, kan håndteringstiden være længere.

For spørgsmål eller bekymringer om returnering eller status for returnering, kan Kunden altid kontakte Hansen Racing på info@Hansenracing.se.

Vi kan også kræve en kopi af dit købsdokument eller andet dokument, der beviser dit køb hos os, så du kan få mulighed for at udnytte din fortrydelsesret.


Send pakken til:

Hansen Group AB

Returafdelingen

Kälvestavägen 104

163 54 SPÅNGA

Virkning af udøvet fortrydelsesret

Hvis du fortryder denne aftale, refunderer vi alle betalinger, vi har modtaget fra dig, inklusive leveringsomkostninger (men så medregnes ekstra leveringsomkostninger ikke som følge af, at du har valgt en anden leveringsmetode end den billigste standardlevering, vi tilbyder). Tilbagebetalingen vil ske uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dag, vi fik besked om din beslutning om at fortryde aftalen. Tilbagebetalingen sker dog først, når vi har modtaget varen/varerne fra dig. Produktet/varerne skal returneres uden unødig forsinkelse og mindst senest 14 dage efter den dag, hvor du har meddelt os din beslutning om at fortryde aftalen. Fortrydelsesfristen anses for at være overholdt, hvis du returnerer varerne inden denne fjorten dages frist er udløbet. Vi vil bruge det samme betalingsmiddel til refusionen, som du har brugt til den indledende forretningsbegivenhed, medmindre du udtrykkeligt har aftalt andet med os. Tilbagebetalingen vil ikke koste dig noget.

Medmindre vi specifikt har aftalt andet, skal du betale for returfragten og varen, inklusive alle afsendte dele, vil blive pakket og returneret til samme adresse og på samme måde som du modtog den. For ikke at risikere at beskadige produktet under gentransport, anbefaler vi, at det sendes i original emballage og med samme eller tilsvarende emballage, som da det blev modtaget. Du skal derfor betale de direkte omkostninger ved returnering af varen. Omkostningerne er estimeret til maksimalt cirka 400 SEK baseret på “Tung Postnord Pakke, leveringstid 1 hverdag og levering til firmaer, længde max 120 cm, længde + omkreds max 300 cm, vægt max 20 kg. kilde: https://portal.postnord.com/skickad